Blije këtë produkt
700 Lekë

Mos i gjyko punonjësit ( Botuar nga: Botimet MAX në 2014 )

Autori:  Steve Chandler
Përkthyesi:  Aida Musai

Çështja më e rëndësishme e një punonjësi sot është "menaxheri im", pra kush e drejton atë në punë. Shumica e menaxherëve nuk janë të ndërgjegjshëm për këtë. Ata përzgjedhin me kujdes punonjësit, më pas ata zbulojnë e rizbulojnë aftësitë dhe cilësitë që punonjësit kanë, çfarë duan të bëjnë vërtet në kompani, sa iniciativë kanë, çfarë dinë të bëjnë më mirë dhe u lënë atyre hapësirë të lirë zgjedhjeje dhe veprimi. Bota e suksesit është bota e menaxherëve dhe e drejtuesve të zotë. Libri është i duhuri për drejtues të çdo niveli, studentë gazetarë, studiues, agjentë të ndryshëm tregjesh, profesionistë me ambicie, pedagogë e mësues, prindër, si edhe njerëz inteligjentë.

Çmimi: 700 Lekë
Blije këtë produkt
700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Botimet MAX (2014)
  • Botuar në: 2014
  • ISBN-13: 978-99956-23-37-1
  • Nr. faqe: 209
  • Përmasat e librit: 131 x 202 x 11 mm

Njihu me Autorin

Steve Chandler -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania