Buy this product
600 Lekë

Mos e vrisni mendjen për gjëra të vogla ( Published by: Ombra GVG in 2010 )

Author:  Richard Carlson
Translator:  Alma Guri

Eksiston një mënyrë tjetër se si i vendosim lidhjen me jetën, një mënyrë më e butë, më shumë e dobishme e cila e bën jetën të duket më e lehtë dhe njerëzit e përfshirë në të më shumë të kuptueshëm. Kjo "mënyrë tjetër" e të jetuarit përfshin të zëvendësosh shprehitë e vjetra të "reagimit" me shprehi të reja të perspektivës. Këto shprehi të reja na mundësojnë për të patur një jetë më të larmishme dhe më bukur.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-38-99-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 145 x 205 x 20 mm

More About the Author

Richard Carlson -

All rights reserved. © 2015 Library Albania