Buy this product
500 Lekë

Mortët ( Published by: Naimi in 2020 )


"Se duhet thënë: fëmijët hynë të parët mes gërmadhave. ndofta ngaqë nuk i njohin tmerret e kësaj bote dhe nuk kanë frikëra si tonat. Disa prej tyre dolën nga shtëpia me ca maska allçie të hollë nëpër duar. Pastaj i vunë maskat dhe nisën të luanin në oborr, me shpresën se do të na nxirrnin nga kllapia. Kur ne e mblodhëm sadopak veten, fëmijët me maska qenë derdhur udhëve të qytetit, për të trembur a zbavitur njerëzinë. - Dhëntë Zoti të mos kenë marrë ndonjë sëmundje e na fikin derën, - belbëzoi një peshkatar. Më vonë, kur u bë lista e gjërave të shtëpisë, sipas një llogarie të përafërt, veç një pushke pa kondak, më tepër se gjysma e atyre maskave nuk u gjet".

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Naimi (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 234 49 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 158
  • Book dimensions: 140 x 208 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania