Librat e shtëpisë botuese

Morava

Tel: 0035542227202
Adresa: Rruga Gjon Kastrioti (ish shtepia e Pionierit) Laprake, Tirane.
Website: http://www.botimetmorava.com

Shtëpia Botuese MORAVA e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e shtypshkrimeve që në vitin 1991. Pas shumë viteve përvojë, aktiviteti i saj u shtri edhe në fushën e botimeve të teksteve shkollore dhe librave artistikë.
Botimet në fushën e letërsisë artistike i përkasin grupmoshave të ndryshme, duke iu ofruar një kohë të vyer në praninë e librit.
Shtëpia botuese MORAVA i ka kushtuar një hapësirë të veçantë titujve të letërsisë së huaj bestsellerë dhe autorëve të vlerësuar, që të rrëmbejnë në tregimet e përshkrimet e tyre.
Te ne do të gjeni botime për fëmijë, libra artistikë, filozofikë dhe triller.
Shtëpisë Botuese MORAVA ka rreth 45 tituj librash shkollorë të lëndëve të ndryshme: matematikë, gjuhë, muzikë, histori, gjeografi etj.
E gjithë kjo mori titujsh dallohet për saktësi shkencore, metodike, për cilësi të lartë botimi. Kjo vjen si rezultat i punës së madhe të shtëpisë sonë botuese dhe kritereve që ndjekim për hartimin e teksteve shkollore duke filluar që nga përzgjedhja e autorëve më të mirë, të cilët kanë kualifikime dhe përvojën në fushën e hartimit të teksteve dhe të mësimdhënies.
Bëni tuajën dashurinë për librin dhe të bukurën, që do ta gjeni gjithnjë të pranishme në librat tanë!

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania