Faqja e autorit

Monika Kompanikova


Monika Kompanikova ka lindur në vitin 1979. Konsiderohet si një nga shkrimtaret më të shquara bashkëkohoretë sllovakisë Ka studiuar për pikturë dhe dizajn grafik në Akademinë e Arteve të Bukura në Bratislavë. Kompanikova është fituese e çmimeve:
2001, Short Story. 2002, New Year Greeting for Gaz de France. 2004, Ivan Kraso Prize. 2008, Tatra Banka Foundation. 2011, Anasoft Litera Award, me romanin Varka e pestë. 2013, Literary Fund Award, me librin për fëmijë Përralla nga deti i thellë.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania