Buy this product
700 Lekë

Momente fatale ( Published by: Besa in )

Author:  Stefan Zweig
Translator:  Antoneta Basha

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Besa ()
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 284
  • Book dimensions: 135 x 200 x 16 mm

More About the Author

Stefan Zweig -

Stefan Zweig lindi më 28 nëntor të vitit 1881 në Vjenë, Austri dhe vdiq më 23 shkurt 1942 në Petrópolis afër Rio de Janeiro, Brazil. Ishte një ndër shkrimtarët më të shquar austriakë. Stefan Zweig (i njohur më shumë si Stefan Cvajg), është një nga shkrimtarët më të njohur në botë i viteve ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania