Buy this product
1000 Lekë

Mjellma e zezë ( Published by: Dudaj in 2006 )

Translator:  Guri Shyti

Familja Montalto është saga e tre brezave botuesish përgjatë pesëdhjetë vjetëve të fundit. Midis pasioneve, intrigave, tradhtive e zhgënjimeve, që shpesh e vënë në rrezik fatin e ndërmarrjes, dalin në pah figurat e Emilianos, i mbiquajtur "Mjellma e Zezë", i biri i kryetarit të trungut të familjes, dhe Arletës, gazetares së bukur e të re, të dashuruar me të. Bashkë me forcën e ndjenjës që i bashkon, do të arrijnë t'ia kthejnë dinjitetin dhe prestigjin emrit të Montaltove. Një roman plot patos e suspansë, i shkruar me mjeshtëri.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-93-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 422
  • Book dimensions: 140 x 200 x 25 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania