Buy this product
500 Lekë

Mjauu! ( Published by: Aeditions in 2011 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Virgjil Muçi

Kotelja luan në kopësht më fluturat, dhe më pas hyn në dhomë dhe luan me lëmshin e leshit. Kur e kapit lodhja, shkon dhe ia merr gjumit pranë zjarrit bubulak. Gjumë të ëmbël kotele! Mjau! Mjau!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-29-0
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 8
  • Book dimensions: 180 x 180 x 17 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania