Buy this product
1100 Lekë

Misteri dhe poezia e transcendentales ( Published by: Fan Noli in 2017 )

Author:  OSHO
Translator:  Mukades Mançe

Mendja është thjesht një kompjuter. Ju mund ta programoni, ta riprogramoni, mund të fshini prej saj programe të caktuara, mund të bëni me të ç'të doni; mendja është thjesht një mekanizëm. Ajo nuk është qenia juaj, nuk është thelbi, nuk është esenca juaj. Për sa kohë dikush nuk ka arritur thelbin e tij, ai endet dhe e shpenzon jetën më kot, ai thjesht vegjeton, nuk ka as thellësi dhe as kulm përjetimesh.

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-88-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 144
  • Book dimensions: 145 x 205 x 12 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania