Buy this product
500 Lekë

Misioni i Zigmund Frojdit ( Published by: Fan Noli in 2009 )

Author:  Erich Fromm
Translator:  Fatmir Dibra

Libri “Misioni i Zigmund Frojdit” trajton: Çfarë njeriu ish ai? Cilat ishin forcat e tij lëvizëse që e detyronin atë të vepronte, të mendonte, të ndiente në atë mënyrë që ishte karakteristike për të? A ishte vallë ai një dekadent vjenez, i përshkuar nga atmosfera ndjesore dhe e shkujdesur që shpesh quhej tipike për Vjenën (ashtu siç hamendësojnë armiqtë e tij), apo një mjeshtër i madh i punës së tij, njeri pa as më të voglën mangësi personale, i paanshëm dhe i pakompromis në kërkim të së vërtetës, një njeri që e donte familjen e tij, i mirë me nxënësit e tij, i drejtë ndaj kundërshtarëve, i privuar nga ambicia dhe egoizmi (ashtu siç ngulin këmbë pasuesit e tij të vërtetë)? Me sa duket, denigrimi ose ekzaltimi nuk mund të na ndihmojnë as për zbulimin e natyrës së ndërlikuar të Frojdit, as për të kuptuar ndikimin e personalitetit të tij në strukturën e psikoanalizës.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-52-76-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 122
  • Book dimensions: 145 x 205 x 8 mm

More About the Author

Erich Fromm -

All rights reserved. © 2015 Library Albania