Buy this product
1300 Lekë

Miqësi e ngushtë ( Published by: Fan Noli in 2017 )

Author:  Danielle Steel

Mendon se tani do të të përqafoj dhe ne do të ecim përpara, të kapur për duarsh dhe pa i hedhur sytë mbrapa? -Mos të duket e pamundur kjo? Unë e di se të kam shkaktuar shumë dhimbje, por unë kam bërë atë që e kam quajtur të drejtë. Dhe tani nuk më vjen keq për asgjë. I tillë jam. Një pjesë të vetes, pjesën më të madhe, ia dhashë luftës me të keqen- por, ama, diçka ka mbetur. Dhe, ndoshta, ajo që ka mbetur, mund të jetojë më tej. Për disa çaste zëri i Shonit u ndërpre. -Mirëpo unë dua të jetoj më tej, Izi, dua të jetoj. Dhe këtë jetë dua ta ndaj me ty, nëse ti dëshiron. E sheh edhe Zoti se unë të dua. Dhe dashuria ime është më e fortë se dëshira për ta bërë botën më të mirë. Gjithçka që dua, është ta bëj atë më të mirë për ty.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-84-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 146 x 204 x 25 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania