Buy this product
800 Lekë

Miqësi e ndaluar ( Published by: in 2020 )


Lizi dhe Bija takohen gjatë pushimeve verore dhe mes tyre lind një shoqëri e sinqertë. Duke iu bërë bisht prindërve e duke eksploruar përreth, ditët e nxehta të verës po shkonin për bukuri. Por, ndërsa vajzat afrohen nga dita në ditë me njëra-tjetrën, pyetje të çuditshme fillojnë të lindin... A është vërtet Lizi fëmijë i vetëm? Pse është zhdukur babai i Bisë? Dhe pse, teksa pushimeve u vjen fundi, vajzave u ndalohet të takohen sërish?

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4572 9 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 300
  • Book dimensions: 130 x 205 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania