Buy this product
1000 Lekë

Ministri i hekurt Mirash Ivanaji 6 ( Published by: in 2018 )


“Një njeri që e mban vazhdimisht dorëheqjen në xhep, s’mund të jetë ndryshe, veç njeri i ndershëm dhe atdhetar i pathyeshëm. Jeta e Mirash Ivanajit ishte e lidhur me idealet dhe jo me kolltukun apo interesat vetiake...” Dr. Lazër Radi

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 9928 241 91 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 340
  • Book dimensions: 152 x 204 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania