Publisher Books

Minerva


E krijuar në vitin 2012, Shtëpia Botuese “Minerva” është një markë e Shtëpisë Botuese “Onufri”. Në katalogun e botimit të pasur të saj do të ketë kryesisht libra jo fiction, psikologji, fjalorë, guida dhe manualë, biografi individësh të mirënjohur në botë, libra për të nxitur vetëpërmirësimin, libra këshillues etj.

View publisher books

All rights reserved. © 2015 Library Albania