Librat e shtëpisë botuese

Minerva


E krijuar në vitin 2012, Shtëpia Botuese “Minerva” është një markë e Shtëpisë Botuese “Onufri”. Në katalogun e botimit të pasur të saj do të ketë kryesisht libra jo fiction, psikologji, fjalorë, guida dhe manualë, biografi individësh të mirënjohur në botë, libra për të nxitur vetëpërmirësimin, libra këshillues etj.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania