Faqja e autorit

Mimoza Hysa


Mimoza Hysa (1967) është shkrimtare dhe përkthyese shqiptare.
Përkthime
"Ora e secilit" Maria Corti; Roman , Sh.B. “Elena Gjika”
Antologjia e poezisë italiane të shek XX: (bashkëautore) përkthime nga: Unghereti, Quasimodo, Montale etj;Sh.B. “Elena Gjika”
"Shpirt pezull" M. Mazzantini; Roman; Sh.B. “Ombra GVG”
“Mistere të padukshme” D. Buzzati; tregime; Sh.B. “Ombra GVG”
“Net të vështira” D. Buzzati; tregime; Sh.B. “Ombra GVG”
“Dëshmon Pereira” A. Tabucchi; roman; Sh.B. “Ombra GVG”
“Tristani vdes” A. Tabucchi; roman; Sh.B. “Ombra GVG”
“Kasandra” C. Wolf; Shtepia botuese “Dora d'Istria”
“Perandoria e dragonjve” V.M. Manfredi; roman; Sh.B. “Ombra GVG”
“Aleksandri”, V.M. Manfredi; triologji; Sh.B. “Ombra GVG”1. Biri i ëndrrës 2. Shkretëtira e Amonit 3. Kufiri i Botës
“Nga njera dhome tek tjetra”, G. Livi, ese; Shtepia botuese “Dora d'Istria”
"Ti që më dëgjon", A. Bevilacqua, roman
Krijime
“Koha e Erës” ; 2005; roman; Lidhja e Botuesve shqiptare
“Histori pa emra”; 2007; Shtepia botuese Ombra GVG
"Vend/imi"; tregime; Shtepia botuese Ombra GVG.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1050 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 820 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1050 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania