Faqja e autorit

Michel Foucault


P Paul-Michel Foucault, i njohur me se shumti si Michel Foucault, ka qene nje filozof Francez, historian, terapist social dhe kritik letrar.
Teorite e Foucault fillimisht flisnin per marrdhenien midis fuqise dhe diturise dhe se si jane perdorur ato ne kontrollin e shoqerise nepermjet institucioneve shtetrore.
Lindur: 15 tetor , 1926, Poitiers, France
Vdiq: 25 qershor, 1984, Paris, France

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania