Buy this product
250 Lekë

Mësime model 2 ( Published by: Extra in 2011 )


Teksti "Mësime model 2" përmban 20 orë mësime model që ofrohen të përdoren nga mësuesit e klasës së dytë të ciklit fillor të shkollës 9-vjeçare në lëndët GJUHË SHQIPE dhe MATEMATIKË. Këto mësime janë organizuar sipas strukturës PNP të ndërtimit të orës së mësimit, e cila është shumë funksionale dhe dobiprurëse në rritjen e cilësisë së mësimdhënies dhe të nxënit aktiv. Çdo orë mësimi e përfshlrë në këtë botim është punuar nga vetë autorja me nxënësit e klasës së dytë në shkollën ushtrimore, në shkollën e mesme pedagogjike "Luigj Gurakuqi" Elbasan.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99956-16-42-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 64
  • Book dimensions: 169 x 239 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania