Buy this product
300 Lekë

Mes miqsh ( Published by: Botime Pegi in 2010 )

Author:  Beatrice Masini
Translator:  Natasha Poroçani

Madam Olenska lajmëroi që do të mungojë për disa muaj. Në vend rë saj ka ardhur një mësuese e re: Alicja Gimenez, dhe mësimet e baletit për Xhoin tani kanë marrë një shije të re. Mbi të gjitha, Lukasi e përballoi rastin e tij të madh: një provë për një pjesë në spektaklin e ri të Momiksave. Por, në Akademi, jo gjithçka shkon mirë dhe janë pikërisht problemet e Ajlës dhe pabesitë e Lailas.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-58-39-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 142
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Beatrice Masini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania