Buy this product
900 Lekë

Merilini në tri kocka ( Published by: Botimet Morava in 2015 )

Author:  Isabelle Wery
Translator:  Urim Nerguti

Merilin Tërki shkruan një roman. Qysh në fëmijëri, tek ajo, u shfaq tërheqja për takimet romantike dhe zunë vend idetë e dyshes, bashkëpunimit, pakteve,  veprimeve dashurore dhe partneriteteve miqësore. Gjatë kohës që shkruan këtë roman, ajo riviziton fragmente të jetës së vet dhe zhytet në kujtimet e takimeve të saj intime dhe të qarta. Merilini në tri kocka është një road-movie me tri akte: akti i parë i përket periudhës së fëmijërisë, moshës 6-8 vjeçe, pjesa e dytë asaj të rinisë dhe akti i fundit përcaktohet si  këtu dhe tani . Kjo është historia e një eksplorimi dhe devijimi. Cilat janë format e ndryshme në të cilat mishërohet dashuria. Ç'është kjo çmenduri që papritmas i lidh së bashku dy krijesa për një moment të veçantë. Eksplorimi i Merilinit nuk njeh kufij. Ajo kërkon kudo ku e nuhat, duke përfshirë botën e njerëzve, botën e kafshëve dhe botën e bimëve.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-169-75-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 154
  • Book dimensions: 140 x 205 x 12 mm

More About the Author

Isabelle Wery -

All rights reserved. © 2015 Library Albania