Faqja e autorit

Mercedes Gega


MERCEDES GEGA ka lindur më 27.09.1980 në Dërmënas, Fier. Ka përfunduar studimet e larta dhe master profesional në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" Elbasan në degën "Gjuhë dhe Letërsi Shqipe". Veprat e botuara;
"Një copëz jetë” poezi "GlobusR”— Tiranë 2007. "Fjalët e pathëna” Poezi "Morava” — Tiranë 2011.

Nuk di a ishte rastësi/
Këtë e di veç heshtja jote/
Dy rrugët tona sot përqafuan/
Dy gjysma ëndrre, peng të një kohe./
Si borë u shkri, pikë-pikë kulloi/ Ca mall i athët si shegë majëhoshe/ Kur sysh u puthëm një çast të vetëm/ Gjithë kohë e shkuar u tret në qoshe!

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania