Faqja e autorit

Merce Rodo Reda


MERCÈ RODOREDA, lindur në 1908 në Barcelonë, konsiderohet si romancierja më e rëndësishme e periudhës së pasluftës. Shkroi në katalinisht. Veprat e saj janë përkthyer në shumë gjuhë të botës.

Romani "Vdekja dhe pranvera", vepra e fundit e Rodo Redas, është botuar pas vdekjes së saj në vitin 1986.

Vdiq në Girona në vitin 1983.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania