Buy this product
1200 Lekë

Mendime mbi origjinën e fesë ( Published by: Fan Noli in 2015 )

Author:  OSHO
Translator:  Nikolla Sudar

Osho u bën thirrje lexuesve që jetën e tyre ta vështrojnë në një këndveshtrim te ri, të clirohen nga arsyetimet dhe paragjykimet stereotipe, të cilat e gozhdojnë njeriun, e pengojnë të shijojë plotësisht kënaqësitë e jetës. “Unë nuk jam kundër Zotit,- thotë OSHO, -atë e kërkova gjithandej dhe ja se cfarë zbulova: ai nuk gjendet askund. E kerkova brenda, jashte dhe bera gjithcka munda. Zoti nuk ekziston. Ky është një konstatim i thjeshtë i nje fakti, pa zemeratë dhe pa armiqësi. C’mund të bëj, kur ai nuk ekziston? Une nuk jam fajtor”.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-00-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 146 x 204 x 15 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania