Buy this product
600 Lekë

Menaxhimi i kohës ( Published by: in 2014 )

Translator:  Aleksandër Koli

Më shumë se çdo gjë tjetër, aftësia juaj për ta menaxhuar kohën, do të përcaktojë edhe sukseset që do të arrini. Kjo shpjegohet fare thjeshtë: sa më dobishëm ta përdorni kohën tuaj, aq më shumë gjëra do të kryeni. I mbushur plot me këshilla të mençura, që mund të përdoren mjaft lehtësisht, ky libër nga Brian Tracy, do t’ju ndihmojë të bëni shumë më tepër gjëra, në më pak kohë....dhe, me më pak lodhje.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-26-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 133 x 204 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania