Buy this product
600 Lekë

Menaxhimi ( Published by: in 2014 )

Translator:  Aleksandër Koli

Lajmi i mirë është që menaxherët e mëdhenj nuk lindin…por bëhen. Kur të mësoni se çfarë dinë menaxherët më të suksesshëm, ju do të zbuloni sekrete për të kthyer madje dhe punonjësit më të zakonshëm në performues të jashtzakonshëm. I mbushur plot me mënyra dhe teknika praktike të sprovuara, ky libër thelbësor udhëzimesh ju rrëfen sesi të nxirrni në pah anët më të mira të njerëzve që drejtoni – dhe të arrini lartësi të reja në karierrën tuaj.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-31-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 135 x 205 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania