Buy this product
1200 Lekë

Mëkatet e nënës ( Published by: Uegen in 2014 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Taulant Hatia

Çdo grua bën zgjedhje. Dhe askush nuk ka bërë zgjedhje më të vështira se Olivia Grejsoni. Gruaja tepër e suksesshme afariste ka munguar gjatë shumicës së vegjëlisë së fëmijëve të saj, ndërkohë që ngrinte një perandori legjendare furnizimi pajisjesh shtëpiake. Në romanin e ri të pasur plot personazhe të Daniel Stillit, Olivia përballet me të shkuarën, përpiqet të balancojë të tashmen dhe të rregullojë gjëra aty ku mundet, ndërkohë që drejton biznesin e saj të suksesshëm. Si një mënyrë për t'u kthyer në kohën e humbur, Olivia kalon muaj të tërë çdo vit duke planifikuar pushimet për t'i kënaqur të gjithë pjesëtarët e familjes. Këtë verë ka rregulluar një udhëtim prej ëndrrash në Mesdhe me një jaht luksoz dhe shpreson që këto të jenë pushimet më të paharruara për të gjithë. Ky gjest bujar shpreh çdo vit dashurinë e saj për ta, por edhe keqardhjen për çastet e rëndësishme që ka humbur kur fëmijët ishin të vegjël. Vajza e saj e vogël, Kesi, producente muzike që jeton në Londër, e refuzon ftesën, si çdo vit. Vajza e madhe, Liza, jeton nën hijen e së ëmës, me tmerrin e dështimit ndërsa përpiqet të përmbushë ëndrrën e saj si shkrimtare. Dy djemtë, Xhoni dhe Filipi, punojnë për Olivian, megjithëse të dyja gratë e tyre nuk e duan këtë gjë. Përgjatë shkëlqimit të brigjeve mesdhetare, kjo duhet të jetë një verë për t'u mbajtur mend për Olivian dhe për fëmijët e nipërit që mbushin anijen. Por si në çdo grumbullim familjar, ka gjithnjë të papritura dhe pavarësisht sa luksoze janë pushimet, gjërat nuk shkojnë të gjitha siç shpreson ajo. Dinamikat familjare janë të ngatërruara, mëritë e vjetra vdesin të fundit, kurse në lojë hyjnë edhe falja apo zbulimet e papritura, së bashku me lidhjet e reja. Kështu e ardhmja merr ngjyra më të gjalla. Njëri pas tjetrit, si për ironi të jetës, fëmijët e Olivias e gjejnë veten të zhytur mes të njëjtave "mëkate" për të cilat fajësojnë nënën prej vitesh. Kjo është një verë dhembshurie, mësimesh të rëndësishme dhe të vërtetash. Libri "Mëkatet e nënës" trajton shumë anë të dashurisë familjare; një dashuri kjo e ndërlikuar, sfiduese, e këndshme, plot pasion dhe jetëgjatë. Gjatë faqeve njihemi me heroinën e paharruar, një nënë të fortë që mban mbi supe më tepër se peshën e fajit të saj, aq të mençur sa t'i respektojë fëmijët për atë që janë dhe që fal aq sa t'i dojë pa kushte.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-205-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 382
  • Book dimensions: 140 x 208 x 33 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania