Buy this product
1000 Lekë

Meditime për çdo ditë të vitit ( Published by: Uegen in 2019 )


Zoti është i hapur ndaj lutjes dhe pendimit tonë Duhet të kujtojmë se Zoti nuk vendosi midis Tij dhe nesh ndonjë Kerubin me shpatë të zjarrtë. Përkundrazi, Ai është i hapur ndaj lutjës dhe pendimit tonë dhe dera për tek Ai kurrë s'ka qenë e mbyllur. Ai është gjithmonë me ne dhe me durim pret dëshirën dhe, sigurisht, përpjekjet tona për të shkuar tek Ai. Adami do të donte të kthehej në parajsë e të pajtohej me Atin Qiellor, por kjo qe e pamundur; ne, ndryshe nga paraardhësi që mekatoi, mundet te rindertojme marredheniet me Zotin ne gdo kohe, sepse Ai eshte gjithmonë i gatshëm të pranojë pendimin tonë dhe në këmbim të na jape falje atërore. Predikim në Javën e të Lidhurit të Djathit (22 Shkurt 2004)

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-364-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 278
  • Book dimensions: 142 x 207 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania