Librat e shtëpisë botuese

Mediaprint

Tel: 042251614
Email: botime@mediaprint.al
Adresa: Rruga "Sulejman Delvina", Banesa nr.10, Kati II
Website: http://mediaprint.al/

Kompania “Mediaprint Sh.p.k” e ka nisur aktivitetin e saj me botimin e librave shkollorë fillimisht me linjën e botimeve të teksteve shkollore të biologjisë dhe gjuhës angleze për arsimin 9-vjeçar dhe të mesëm, për të vazhduar më tej me linja të tjera të teksteve shkollore, si:abetarja, gjuha shqipe, matematika, fizika, edukata shoqërore, libra të shkencave sociale si sociologjia apo psikologjia, qytetaria, guida turistike, trashëgimia kulturore etj.

Shiko librat e botuar

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania