Buy this product
1200 Lekë

Mea Culpa ( Published by: in 2021 )


Bota e Xhena Greit u kthye në makth me shpejtësinë e dritës. Shpresa e vetme për të hedhur pas krahëve atë që ndodhi, është të ikë larg, sa më larg të mundet. Në dëshpërim e sipër, ajo përfundon në një shtëpizë në bregdetin e Uellsit, ku përndiqet nga frika, brenga dhe nga kujtimet e tmerrshme të asaj nate nëntori, që ia ndryshoi jetën njëherë e përgjithmonë. Dalëngadalë, Xhena nis të shohë dritë në fund të tunelit. Ndoshta e ardhmja mund t'i falë sërish lumturi. Por një ditë, e shkuara rikthehet pa mëshirë. Pasojat do të jenë fatale!

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 338 10 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 384
  • Book dimensions: 153 x 230 x 27 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania