Buy this product
500 Lekë

Me notat e zemrës ( Published by: Botime Pegi in 2020 )

Translator:  Agim Doksani

Përshëndetje, Jemi grupi tea sistersl Studiojmë në kolegjin e miushfordit dhe na pëlqejnë aventurat e misteret! Jemi shoqe shumë të veçanta, madje më shumë se shoqe... Motra! Një grup i njohur i muzikës pop ka ardhur të regjistrojë albumin e ri në miushford! Do të jetë një rast i papërsëritshëm për të dëgjuar shumë muzikë të mirë dhe për të lidhur miqësi të reja, duke zbuluar edhe talcntc të fshehura...

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 310 93 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 122
  • Book dimensions: 143 x 189 x 13 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania