Buy this product
400 Lekë

Mbreti Lir ( Published by: INFBOTUES in 2004 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Skënder Luarasi

Shqipërime të Shekspirit nga S. Luarasi:Mbreti Lir, Rikardi II,Rikardi III, Si ta doni,Tregtari i Venedikut, Komedia e gabimeve.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-995-7-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 148 x 205 x 11 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania