Buy this product
400 Lekë

Mbretëria sekrete 6. Plazhi Vezullues ( Published by: in 2015 )


Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim! Është pothuajse mesverë, koha më magjike e vitit! Të gjitha zanat janë mbledhur në Plazhin Vezullues për të parë se si magjia e Mbretërisë së Fshehtë përtërihet edhe për një vit tjetër. Por edhe e liga Mbretëreshë Zemërkeqja është aty pranë... A munden Eli, Samëra dhe Jasmina ta shpëtojnë rërën vezulluese dhe ta mbajnë magjinë në jetë?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-41-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 135
  • Book dimensions: 130 x 199 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania