Buy this product
400 Lekë

Mbretëria sekrete 5. Mali Magjik ( Published by: in 2015 )


Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim! Është koha që miket e ngushta Eli, Samëra dhe Jasmina të nisen drejt shpateve të ngrira të Malit Magjik! A mund ta gjejnë ato rrufenë e pestë të magjepsur të Mbretëreshës Zemërliga dhe të mos lejojnë që xhuxhët e dëborës të shndërrohen në copëza akulli?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-39-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 130 x 199 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania