Buy this product
400 Lekë

Mbretëria sekrete 3. Ishulli i Reve ( Published by: in 2015 )


Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim! Kur Eli, Samëra dhe Jasmina zbresin mbi retë e buta lart në qiellin sipër Mbretërisë së Fshehtë, ato shijojnë shumë argëtim duke u hedhur sa andej-këndej! Mirëpo shpejt e kuptojnë se magjia e ligë e Mbretëreshës Zemërkeqja ka nisur të shkatërrojë Ishullin e Reve përjetë...

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-44-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 131
  • Book dimensions: 130 x 199 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania