Buy this product
400 Lekë

Mbretëria sekrete 2. Lugina e Njëbrirëshit ( Published by: in 2015 )


Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim! Eli, Samëra dhe Jasmina janë shumë të lumtura që do ta vizitojnë sërish Mbretërinë e Fshehtë! E liga Mbretëreshë Zemërkeqja ka fshehur një rrufe në Luginën e Njëbrirëshit. A munden vajzat t'u ndihmojnë miqve të tyre njëbrirësh ta shpëtojnë vendin magjik nga mijëra njëmijëkëmbësh të uritur?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-43-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 130 x 199 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania