Buy this product
400 Lekë

Mbretëria sekrete 1. Pallati i Magjepsur ( Published by: in 2015 )


Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim! Eli, Samëra dhe Jasmina janë mike shumë të ngushta. Një ditë prej ditësh, ato gjejnë një kuti magjike që i dërgon në një botë fantastike! A munden miket ta ndihmojnë piksin e quajtur Triksi, që të shpëtojë ditëlindjen e 100-të të Mbretit Gazmor nga rrufeja e Mbretëreshës Zemërkeqja?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-42-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 130 x 199 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania