Buy this product
400 Lekë

Mbretëria Sekrete Shpella e Xhevahireve 18 ( Published by: in 2018 )


Eli, Samëra dhe Jamina po shkojnë në Shpellën e Xhevahireve, pasi që një dragua i tmerrshëm frymëzjarr po shkakton telashe. A do të munden vajzat, bashkë me miqtë e tyre – dragonjtë e ëndrave, të kapin personazhin e fundit të keë dhe ta shpëtojnë Mbretërinë Magjike?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-92-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 121
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania