Buy this product
400 Lekë

Mbretëria Sekrete Pylli i Luleve të Egra 13 ( Published by: in 2018 )


Mbretëresha Zemërkeqja është rikthyer në Mbretërinë Sekrete, ku nga libri i përrallave i Samarës ka çliruar gjashtë personazhe të këqinj! A do të munden Eli, Samëra dhe Jasmina ta kapin gjigandin e stërmadh dhe ta rikthejnë brenda në libër, para se ai të shkatërrojë të gjitha lulet e rrëshirëmblës që rriten në Pyllin e Luleve të Egra?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-87-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 121
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania