Buy this product
400 Lekë

Mbretëria Sekrete Pallati i Mjellmave 14 ( Published by: in 2018 )


Eli, Samëra dhe Jasmina vizitojnë Pallatin e bukur të Njellmave, por tmerrohen kur zbulojnë se një shtrigë e keqe poi frikëson mjellmat. Mbretëreshë Zemërkeqja ka lëshuar një tjetër personazh të keq nga përrallat, në Mbretërinë Sekrete! Do të jenë në gjendje vajzat t'i shpëtojnë mjellmat dhe ta rikthejnë shtrigën brenda në libër?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-88-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 121
  • Book dimensions: 130 x 200 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania