Buy this product
400 Lekë

Mbretëria Sekrete Festivali i Feniksit 16 ( Published by: in 2018 )


Është koha për shfaqjen e veçantë me fishekzjarre në Mbretërinë Sekrete, ku Eli, Samera dhe Jasmina mezi presin të shkojnë, mirëpo një magjistar i keq e ka rrëmbyer .Mbret Gazmorin! Vajzat duhet t'ia punojnë magjistarit dhe ta shpëtojnë mbretin, ndryshe toka magjike do të jetë në rrezik të paparë...

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-90-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 121
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania