Buy this product
400 Lekë

Mbretëria Sekrete Balloja me Kostume 17 ( Published by: in 2018 )


Është gara vjetore e bukurveshjes në Mbretërinë Sekrete, ku edhe Eli, Samëra, Jasmina dheTriksi do të veshin nga një kostum! Mirëpo, kur të gjithë banorët e mbretërisë janë të veshur me kostume, a do të munden vajzat ta shohin personazhin tjetër të keq nga përrallat e Mbretëreshë Zemërkeqes - Ujkun e Madh të Keq -para se ai të hungërijë dhe ta rrënojë mbretërinë?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-91-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 121
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania