Buy this product
1500 Lekë

Mbretëresha e jugut ( Published by: Bota Shqiptare in 2022 )

Translator:  Qamil Bedhia

Për të mbijetuar, ajo do të braktisë Terezën e dikurshme, vajzën e pafajshme, e cila i besoi jetën e saj një kontrabandisti. Do t'i duhet të kërkojë brenda vetes gruan e cila është aq e fortë sa për të zbukuar një botë të shëmtuar dhe të rrezikshme si ajo e narkotrafikantëve, një grua të cilën nuk e dinte se ekzistonte. Ajo u shfaq kur kartelet kolumbiane kërkonin rrugë alternative për në Europë. Ajo e shndërroi transportin e paorganizuar të lë lëndëve narkotike në një korporatë që punonte si sahat.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928005199
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 568
  • Book dimensions: 140 x 205 x 46 mm

More About the Author

Arturo Pérez-Reverte -

All rights reserved. © 2015 Library Albania