Buy this product
1200 Lekë

Matrioshka e fundit ( Published by: in 2021 )


Jemi në epokën e artë të shkrimtarisë për shkak, të librave mahnitës si "Matrioshka e fundit” të cilin e adhuroj. Fini dhe Lejla : të rinj, të dashuruar dhe me të ardhme. Një mbrëmje, teksa ktheheshin nga pushimet në Francë, Fini ndalon në një pikë karburanti dhe e lë Lejlën në makinë. Kur kthehet, pas disa minutash, Lejla është zhdukur pa lënë gjurmë, për të mos u kthyer më kurrë. Ose të paktën, kjo është dëshmia që Fini jep në polici. Dhe është e vërtetë... deri diku. Dymbëdhjetë vjet më pas, Fini ka vazhduar jetën. Rastësisht është njohur me motrën e Lejlës, Elenën, me të cilën është gati të martohet.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928338167
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 245
  • Book dimensions: 150 x 229 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania