Faqja e autorit

Mati Unt


Shkrimtar, eseist dhe regjisor estonez, ka studiuar për letërsi, gazetari në Universitetin e Tartusë. Romanin "Lamtumirë macja e verdhë" e ka shkruar në moshën 18-vjeçare. Unt ka qenë drejtor i teatrit "Vanemuine", i Teatrit të Rinisë dhe Teatrit Dramaturg Estonez. Gjithashtu ai ka qenë edhe profesor i arteve të Lira në universitet.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania