Blije këtë produkt
700 Lekë

Matematika për maturën shteërore ( Botuar nga: Mediaprint në 2019 )

Autori:  Dituri Malaj

Teksti "Matematika për maturën shtetërore" është hartuar me synim që t'ju ndihmojë në sistemimin e njohurive matematikore, në aspektin teorik dhe atë praktik, duke siguruar zotërimin e kompetencave kryesore të të nxënit të kësaj lënde. Pjesa e parë e librit është e ndarë në 16 kapituj, që i korrespondojnë çdo kapitulli të programit mësimor të lëndës marrë në të tre vitet, pavarësisht se cilin botim keni në përdorim. Ky libër mund të përdoret edhe nga nxënësit e klasave të 10 dhe 11 për të sistemuar njohuritë sipas kapitujve.

Çmimi: 700 Lekë
Blije këtë produkt
700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Mediaprint (2019)
  • Botuar në: 2019
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-9928-08-380-7
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 238
  • Përmasat e librit: 207 x 276 x 14 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania