Buy this product
600 Lekë

Maska e mbretit ( Published by: in 2022 )


Kur Antigona Delinotia, drejtoresha e muzeut të miteve, merr një letër misterioze, thërret menjëherë për ndihmë mikun e saj të vjetër, profesor Tik Historikun. Por atëherë kur duket se misteri i maskës së humbur të një zgjidhet, çështja bëhet edhe më e errët. Profesori, së bashku me nipërit e dashur, Orestin dhe Athinanë, ngatërrohen në një aventurë të rrezikshme, që fillon nga Greqia dhe përfundon në cepin tjetër të botës në Peru.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928361127
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 95
  • Book dimensions: 140 x 205 x 8 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania