Buy this product
1200 Lekë

Mashtrimi i madh ( Published by: Dudaj in 2006 )

Author:  Dan Brown
Translator:  Taqo Trajçe

Në librin "Mashtrimi i madh" autori Dan Brown e mbart lexuesin nga Zyra ultrasekrete Kombëtare e Zbulimit në akullnajat vigane të Rrethit Arktik dhe e kthen përsëri në sallonet e pushtetit brenda Krahut Perëndimor të Shtëpisë së Bardhë. I përshëndetur nga kritika për një pleksje mjeshtërore të shkencës, historisë e politikës, Brown ka shkruar një roman në të cilin asgjë nuk është ashtu siç duket dhe ku prapa çdo qosheje gjendet një befasi trullosëse. "Mashtrimi i madh" është një roman mbi të gjitha emocionues.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-75-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 560
  • Book dimensions: 130 x 200 x 34 mm

More About the Author

Dan Brown -

Dan Brown (sqt. Den Brauni) lindi më 22 qershor 1964 në Exeter, New Hampshire. Është autor i disa librave të suksesshëm, midis të cilëve rrjeshtohen dhe Kodi i Da Vinçit dhe Engjëj dhe Djaj. Para se të merrej me shkrimin e librave ai ishte mësues i gjihës angleze. Dan Brovni jeton dhe shkruan në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania