Buy this product
750 Lekë

Martin Iden ( Published by: Ombra GVG in 2001 )

Author:  Jack London
Translator:  Shaban Demiraj

Romani "Martin Iden" është një ndër veprat më të mira të Xhek Londonit, i cili tashmë, është bërë i njohur ndër lexuesit tanë edhe nëpërmjet përkthimit të disa veprave të tjera të tij, si: "Thundra e hekurt", "Kushtrimi i të parëve", "Dhëmbi i bardhë", "Balua" etj. Këtë ribotim nuk e pashë të udhës që të shoqërohet me ndonjë analizë të përmbajtjes së romanit dhe të mendësisë së Xhek Londonit, siç është vepruar në tri botimet e mëparshme të kësaj vepre. Lexuesit shqiptarë janë në gjendje të kuptojnë se në këtë vepër të këtij shkrimtari të madh amerikan paraqiten probleme ekonomike-shoqërore dhe mendësi të shoqërisë amerikane të fundit të shekullit XIX dhe të fillimit të shekullit XX.

Price: 750 Lekë
Buy this product
750 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2001)
  • Published in: 2001
  • ISBN-10: 99927-747-8-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 496
  • Book dimensions: 145 x 205 x 30 mm

More About the Author

Jack London -

All rights reserved. © 2015 Library Albania