Buy this product
790 Lekë

Marti Pents 2 Mos e prek ( Published by: Argeta LMG in 2019 )


Cdo artist e ka një sekret. Por vetëm njëri ka një sekret aq të madh sa mund të shkatërrojë gjithë botën! Marti Pents rikthehet me aventurën e tij të dytë, dhe këtë herë mund të jetë dicka më shumë nga sa ai mund të kapërdijë. A mundet Marti ta zgjidhë këtë situatë të leshtë para se koha të mbarojë? Zbuloni gjithçka në librin e dytë të serisë Marti Pents, nga karikaturisti fitues i disa cmimeve, Marti Pents.

Price: 790 Lekë
Buy this product
790 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 192 95 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 250
  • Book dimensions: 140 x 207 x 24 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania