Buy this product
1000 Lekë

Marketingu 3.0 ( Published by: in 2013 )

Author:  Philip Kotler
Translator:  Aleksandër Koli

Marketingu 3.0, shkon përtej mesazheve të klientëve, duke përfshirë mënyrat sesi i përcakton dhe i mishëron vlerat e saja një kompani për një shumëllojshmëri riskuesish. Libri jep fakte mbi rolin ndikues të brandit në çështje të tilla si, varfëria, ndryshimet social-kulturore dhe jetëgjatësia mjedisore. Po kështu, libri i përshkruan sesi ndikojnë tregjet e prirura ndaj vlerave te punonjësit, te kanalet partnere dhe tek aksionerët. Klientët janë më të vetëdijshëm, më aktivë dhe më të fuqishëm se kurrë më parë. Marketingu 3.0, tregon sesi ta shfaqni qëndrimin tuaj ndaj këtij komuniteti global e të ndërlidhur, duke ju dhënë në duar këtë libër të pakrahasueshëm, si udhëzues për të dalë fitimtarë në këtë epokë të re të marketingut.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-17-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 132 x 204 x 17 mm

More About the Author

Philip Kotler -

All rights reserved. © 2015 Library Albania